Ugekurser

Korte højskoleophold

Alle korte kurser på Testrup Højskole 2020

I januar afholder vi to korte kurser på Testrup Højskole: det korte højskoleophold Tag og læs! som kulminerer med uddelingen af Montanas Litteraturpris samt Filosofisk seminar, hvor en række anerkendte fagfolk sætter et filosofisk tema under debat.

De fleste korte kurser har hvert år en ny, tematisk overskrift.  Til vinter afholdes to korte højskolekurser Tag og læs! med temaet Planteriget og det filosofiske seminar med overskriften Nietzsche – Viljen til livet.

Sommeren byder ligeledes på flere korte højskoleophold med foredrag, diskussioner, studiekredse, workshops, koncerter, oplæsninger, udflugter, fester og en lang række andre aktiviteter der tilsammen spænder fra dyb alvor til leg og fest. Til sommer afholdes et filosofisk sommerkursus, Leg for livet!, Musikkursus, Dans!, Tag og skriv! og Augustkursus.

Musikkurset og Leg for livet! er begge korte højskoleophold for familier. På disse korte kurser på højskolen er det workshops, der er hovedindholdet. Leg for livet! er åben for børn fra 7 år og opad, mens aldersgrænsen for Musikkurset er 10 år.

Tilmeld dig et af kurserne her

Tilmelding

Film fra vores sommerkurser

Film fra Tag og læs!

Film fra filosofisk seminar