Denne ret optræder altid på menuen i løbet af forårs- og efterårsholdet, hvor eleverne brillerer med den ene kreative dip efter den anden, men du kan sagtens nøjes med et simpelt tilbehør og få et lækkert måltid alligevel.
Marinade
Panering
Dag 1
Skær kyllingebrystet i brede strimler på tværs.
Bland ingredienserne til marinaden sammen og læg kyllingestrimlerne i. Sæt kyllingen på køl til næste dag.
Dag 2
Læg kyllingestrimlerne i et dørslag og lad væden løbe fra.
Knus cornflakes til en grov rasp og riv goudaen groft. Bland cornflakes, ost, salt, peber og cayennepeber sammen.
Pisk æggene sammen og hæld dem ud i en dyb tallerken.
Kom melet i en dyb tallerken og vend kyllingestrimlerne heri, så de er dækket af mel på alle sider.
Vend derefter kyllingestrimlerne rundt i de sammenpiskede æg og slut af med at vende dem i cornflakesblandingen.
Kom olie i en gryde og varm den op til 185 grader.
Læg tre til fire kyllingestrimler på en hulsi og sænk dem i den varme olie. Lad strimlerne frittere, indtil de er gyldne og gennemstegte.
Tag dem op, og læg dem på en rist eller fedtsugende papir.
Server straks sammen med bådkartofler og alle de dips, du har lyst til at lave til. Elevernes rekord er 11 forskellige dips!