Praktisk Info

Hvordan skal du bo?

HUSE
Testrup Højskole råder over otte huse, der rummer de otte husgrupper: Sorgenfri, Glædens Hjem, Minde-Bo, Rolighed, Borgen, Nørregård, Folkehjem og Tusindfryd.

VÆRELSER
Værelserne er placeret parvist omkring en entré og et badeværelse eller med eget bad og toilet. De fleste bliver indkvarteret på tre-sengsværelser, men skolen råder også over et mindre antal dobbeltværelser samt ganske få eneværelser. Du kan ønske at bo på enten kønsopdelt eller kønsneutralt værelse.

Ønsker du, at der tages særlige hensyn i forhold til din kønsidentitet skal dette noteres ved tilmeldingen. Dette gælder også særlige ønsker ved indkvartering. 

Ønsker du at bo på et kønsopdelt værelse og stemmer din kønsidentitet ikke overens med dit cpr-nummer, skal du blot oplyse os om dette ved tilmelding. Så forsøger vi at tildele dig et værelse, der stemmer overens med det køn, du identificerer dig med. Hvis du ønsker, at bo på et kønsopdelt værelse og hverken er mand eller kvinde (fx nonbinær), vil vi bede dig notere ved tilmeldingen, om du helst vil bo på et drenge- eller pigeværelse, da vi ikke kan garantere, at der vil være nok personer til at kunne sammensætte et værelse med dit køn.

Dyne og pude samt sengelinned medbringes som udgangspunkt hjemmefra, men kan dog også lejes på skolen ved ankomst. 

DAGELEV
Du kan tilmelde dig som dagelev på højskolen til reduceret pris. Som dagelev deltager du på linje med alle andre i alt, hvad der foregår på skolen: måltider, aften- og weekendarrangementer, udflugter, studietur mv. Endvidere bliver du tilknyttet en husgruppe, som er dit “hjemsted” på skolen.

 

Se et værelse i Folkehjem

Se et værelse i SORGENFRI

Se et værelse i Nørregård

Kom med indenfor på værelserne og læs, hvad højskolens elever fortæller om at bo sammen.
Oplev fire elevværelser
Kom med indenfor på værelserne og læs, hvad højskolens elever fortæller om at bo sammen.
Oplev fire elevværelser
Book en rundvisning

Er du nysgerrig på Testrup Højskole? Du er velkommen til at kigge forbi og få en rundvisning.