Cand.mag. i Idéhistorie og samfundsfag. Har tidligere undervist i Politisk Teori og Idéhistorie på Statskundskab. Simon medvirker i radio- og tv-programmer om filosofiske emner og er en engageret stemme i den offentlige debat som foredragsholder, debattør, skribent mv. Simon underviser desuden på filosofilinjen.
Viceforstander og underviser på musiklinjen samt i kammerkor. Uddannet fra Vestjysk Musikkonservatorium, suppleret med uddannelse på Center for Rytmisk Musik og Bevægelse i Silkeborg. Erfaren korleder, pianist og trompetist i div. orkestre.
Underviser på skrivelinjen. Ingrid var selv elev på Testrup Højskole i foråret 2013. I 2016 afgang fra Talentskolens Forfatterlinje – Dansk Center for Kunstnerisk Talentudvikling. Ingrid har siden 2011 jævnligt haft poesi trykt i danske litterære tidsskrifter og er desuden redaktør på tidsskriftet HverMandag. I 2021 udgav Ingrid romanen Kloster.
På orlov i foråret 2023. Underviser på skrivelinjen og i skriveværksted. Cand.phil. i dansk og uddannet på Forfatterskolen. Debut som forfatter i 1992 med digtsamlingen 'Et stykke tid'. Har modtaget Statens Kunstfonds treårige arbejdslegat. Christian har udgivet over ti bøger og hans forfatterskab spænder fra digte til krimier.
Underviser på skrivelinjen og i valgfaget læseværksted. Mathilde var elev på Testrup Højskole i efteråret 2013. Cand. Mag. i litteraturhistorie og dramaturgi. Mathilde skriver både skønlitteratur og litteraturkritik og er redaktør på tidsskriftet Hvermandag og på Litteraturmagasinet Standart, der i 2017 blev tildelt Brandes-prisen for litteraturkritik.
Underviser på valgfaget skriveværksted og skrivelinjen i foråret 2023. Debuterede med digtsamlingen “Det mindste paradis” i 2000 og har siden udgivet 8 bøger med digte, kortprosa og dukketeater. Er uddannet fra og siden mangeårig lærer på Forfatterskolen. Er en del af performancekollektivet Gp&pls. Har desuden været redaktør på det litterære tidsskrift “Den Blå Port”, gæsteredaktør for “Victor B. Andersens Maskinfabrik” og medstifter af poesi- og modemagasinet “Sorg og Samfund”.
Underviser på musiklinjen og i faget valgfaget popkor. Anne-Grethe er uddannet i musikvidenskab og sanger og musiker i adskillige kor og bands. Interesseområder: vokalarbejde, jazz, groove, sangskrivning, pop, folkemusik, bigband.
Lærer på musiklinjen og i faget fysisk grundtræning. Cand.mag. i filosofi og musikvidenskab. Thorbjørns uddannelse udspringer af en livslang forelskelse i musikken som livsåbner. Han er tidligere medlem af bandet Under Byen. Thorbjørn har skrevet flere melodier til Højskolesangbogen.
Underviser på musiklinjen. Emil er uddannet på Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus med bas som hovedfag, og er nu freelance musiker og underviser. Som lærer har Emil stort fokus på filosofisk musikforståelse og musikalsk fænomenologi, og vægter samtale om musik højt i undervisningen.
Cille Dyrberg
Underviser
Underviser i valgfaget sammenspil. Cille er musiker, komponist og uddannet rytmisk musiker med guitar som hovedfag på Det Jyske Musikkonservatorium. Hun var medstifter af bandet Dúné og har siden indgået i en række konstellationer og spillet for forskellige artister.
Lars Koue Mogensen
Underviser
Underviser på kunstlinjen. Uddannet på seminariet for Kunst og Håndværk i Kerteminde. Har i årenes løb medvirket i diverse udstillinger inden for keramik/skulptur og fotografi. Lars er en af skolens mentorer.
Underviser i keramik, billedkunst og på kunstlinjen. Uddannet på Århus Kunstakademi. Hanne arbejder som keramiker og billedkunstner på sit eget atelier i Århus. Udstiller og holder workshops hjemme og internationalt.
Underviser på kunstlinjen. Uddannet på kunstakademiet i Odense og København. Michaels kunst omhandler bl.a. menneskets forhold til naturen og han arbejder primært med maleri, installation og grafik. Har udstillet talrige steder i Danmark, fra Brands Klædefabrik og Århus Kunsthal til Skovsnogen i Herning.
Underviser i keramik. BA fra Aarhus Arkitektskole, studerende på Århus Kunstakademi og fokuserer på både håndværk, kunst og design i sin undervisning. Ida har desuden en stor passion for mad, og kan derfor også være at finde i skolens køkken, hvor hun har arbejdet siden 2014.
Underviser i valgfagene analog foto og samtidskunt og er underviser på kunstlinjen. Lotte er uddannet i Fine Art Photography fra The Glasgow School of Art og arbejder til dagligt som billedkunstner. Udover fotografi beskæftiger hun sig med skulptur, installation og performance og har senest udstillet på Fotografisk Center og i Kunstbygningen i Vrå, samt performet på Den Frie Udstillingsbygning og på KØN.
Underviser på teaterlinjen. Cand.mag. i Dramaturgi, Teatervidenskab og Performancestudier fra Aarhus og Københavns Universitet. Har gået på Akademiet for Scenekunst "Den fysiske skuespiller" i Kbh., 2009.
Underviser på teaterlinjen. Kasper er uddannet skuespiller fra William Esper Studio i New York og cand.psych. fra Aarhus Universitet. Kasper arbejder desuden som skuespiller på TV, teater og på forskellige uddannelsessteder.
Underviser på filosofilinjen og i valgfaget køn, krop og kultur. Cand. Mag. i filosofi og teologi fra Aarhus og Københavns Universiteter. Tone har beskæftiget sig intensivt med blandt andet Kierkegaard og kønsfilosofi.
Underviser på filosofilinjen og i valgfaget filosofi. Elev på Testrup Højskole i efteråret 2009. Cand.mag. i filosofi i 2017 med ophold på Tübingen Universität i Tyskland. Tobias har beskæftiget sig indgående med Martin Heideggers forfatterskab.
Underviser på filosofilinjen og i valgfagene achtung! og volleyball. Cand.mag i idéhistorie og geografi samt BA i litteraturhistorie. Studieophold ved American University of Beirut og Université Catholique de Lille. Jacob har et indgående kendskab til modernitetens og Fandens idéhistorie.
Danser, performer og underviser i fagene dans, performance og living yolates. Uddannet danser fra Tanzfabrik Berlin, BA i Æstetik og Kultur fra AU, Cand.mag. fra Teatervidenskab og performancestudier. Certificeret Living Yolates underviser. (På barsel til 01.07.23)
Underviser i fagene genopdagelsen og gå. Cand. scient i Biologi fra Aarhus Universitet og friluftvejleder fra Universitet i Sørøst-Norge og forfatter til bogen Naturdannelse.
Underviser i valgfagene dialog, myter og naturdannelse. Uddannet Kaospilot og BA i nanoscience fra Aarhus Universitet og arbejder som freelance naturformidler.
Gitte er skolens sekretær med ansvar for elevadministration. Gitte sidder klar ved telefonen og mailen, og det er hende du oftest møder først, når du ankommer til skolen. Gitte er en af skolens mentorer.
Line står for skolens kommunikation. Cand.scient. i Visuel Antropologi og uddannet naturterapeut. Arbejder med fotografi og visuel kommunikation og har undervist på ungdomsuddannelser med sin bog Feltarbejde. Forfatter til bogen Naturdannelse.
Anna står, sammen med Line, for skolens eksterne kommunikation. Bachelor i filosofi og kandidat i analytisk journalistik fra Aarhus Universitet. Har tidligere arbejdet på Aarhus Universitet og som freelancejournalist.
Forretningsfører med ansvar for økonomi, løn og elevbetaling. Helle er en af skolens mentorer. Helle sidder i Højskoleforeningens bestyrelse, hvor hun bidrager med sin erfaring om skoledrift og økonomi.
Som én af skolens to oldfruer står Susan for rengøring og sørger for at skabe hjemligheden på skolen med friske blomster, interiør og stemningsskabende initiativer med eleverne i løbet af året. Susan er uddannet bioanalytiker, og er tidligere elev på Testrup Højskole i foråret 1995. Susan er desuden uddannet yogainstruktør og har sit eget yogastudie – og underviser i valgfaget yoga.
Torben er uddannet tømrer. Pedellerne står for vedligeholdelse af skolen og tager kærligt hånd om de gamle bygninger. De hjælper også eleverne med sceneopsætning og assisterer til arrangementer på skolen. Torben har i flere år bygget scene for Vilhelmsborg festspil og Aarhus Studenterrevy.
Pedellerne står for vedligeholdelse af skolen og tager kærligt hånd om de gamle bygninger. De hjælper også elever med sceneopsætning og assisterer til arrangementer på skolen. Jesper er nabo til skolen og springer til, hvis fyret sætter ud eller lyset er gået.
BA i Kunsthistorie samt Æstetik og Kultur fra Aarhus Universitet. Optaget af at skabe og formidle en stærk madkultur, der respekterer den gastronomiske kulturarv og skaber plads til bæredygtige fornyelser. Køkkenleder siden 2014 og underviser i valgfaget mad.
Uddannet slagter i 1996 fra Slagter Grønvall i Bredballe. Nynne forsyner højskolen med en bred vifte af hjemmelavet charcuteri som i overvejende grad stammer fra små kødproducenter i nærområdet. Hun har en indgående interesse for det bæredygtige køkken med lokale og sæsonbetonede råvarer. Underviser i valgfaget mad.
Er uddannet kok fra Den Gyldne Hane i Kolding i 2011. Efter et par års ansættelse på Fuglsangcenteret i Fredericia, blev han ansat som kok på Testrup Højskole. Thomas er uddannet i det danske klassiske køkken og det er også her hans madhjerte er. Thomas underviser i valgfaget mad.
Er handelsuddannet fra Erhvervsakademiet i Aarhus i 1997. Efter endt uddannelse arbejdede hun for Dansk Supermarked i 10 år og valgte så at skifte spor til køkken- og kantineområdet. Gry blev ansat som flexjobber i marts 2013 på højskolen.
Jonas er nyuddannet kok og har været ansat i køkkenet på Testrup Højskole siden september 2020. Jonas henter en del af sin inspiration i det asiatiske køkken og arbejder blandet andet med fermentering og misofremstilling. Hans force er blandet meget andet at se muligheder i rester, sæsonens frugter og grøntsager og at trylle smagen helt frem på tallerkenen.
Jacob er uddannet cater og har været ansat som gastronomisk medarbejder i køkkenet på Testrup Højskole siden januar 2020. Jacob har en utrættelig lyst til at udforske nye gastronomiske landområder og råvareanvendelser i køkkenet. Hans fokus hviler især på skiftende sæsoners råvarer, men også på at udfordre de råvarer der allerede er i huset, at se mulighederne i dem og få dem til at stråle.
Ansat på Testrup siden september 2021. Maja er uddannet pædagog i 2007, men har arbejdet med madlavning i adskillige år på både café, høj- og efterskoler. Hun har en stor interesse og nysgerrighed for verdenskøkkenet med al dens smag og farver. Maja er også optaget af teknikkerne omkring det gode brød, det æstetiske måltid, årstidens råvareudnyttelse og nytænkning af madrester.
August Schorling Hemmingsen
Køkkenmedarbejder
Har læst musikvidenskab på Aarhus Universitet, før han blev ansat i køkkenet i 2021. Augusts primære gastronomiske fokus er rettet mod det grønne køkken, hvor han arbejder hjemmevant med både vegetariske og veganske retter. Han udforsker løbende nye metodikker for at opnå størst mulig smag med plantebaserede og vegetariske råvarer.
Anette Ravn Jensen
Køkkenmedarbejder
Udlært som ernæringsassistent i 2003. Hun bor i Malling sammen med sin mand og deres to børn. I februar 2012 blev hun ansat i køkkenet som flexjobber.