Forfatteraften - Testrup
23.05.2023

Forfatteraften

FORFATTERAFTEN

Tirsdag 23. maj 19.30 åbner vi dørene for forårets forfatteraften. De fire forfattere, der læser op, underviser eller gæsteunderviser alle på Testrup Højskole skrivelinje.

 

Lasse Raagaard Jønsson skriver i sin digtsamling Snn Snnart digte, der stammer og har afasi. Digtene kommer til live gennem deres besværede sprog, deres syge og raske kroppe og det nærvær de har over for hinanden. Snn Snnart udkom i februar 2021 på Gyldendal. Lasse har gået på Forfatterskolen og har i år modtaget Klaus Rifbjergs debutantpris.

Ingrid Nymo debuterede i 2021 med Kloster, en roman om sorg, tro, nonner og modeikonet Coco Chanel. Siden 2011 har hun jævnligt haft både poesi og prosa trykt i  danske tidsskrifter, bl.a. Hvedekorn, Atlas og Hvermandag. Ingrid er uddannet fra Talentskolens Forfatterlinje og har siden 2017 undervist på Testrup Højskoles skrivelinje. Hun underviser desuden på Skrivekunstskolen i Århus.

Mathilde Ravn Melvang, forfatter, kritiker, redaktør på Litteraturmagasinet Standart og hvermandag.dk og højskolelærer. Hun arbejder i øjeblikket på to manuskripter om bl.a. internettets informationsmassiver, det moderne arbejdsmarked og menneskekroppen, der har sin egen dagsorden i det hele.

Lars Skinnebach, debuterede i 2000 med digtsamlingen Det mindste paradis og har sidst udgivet Patriarken falder i 2022. Han har undervist på Forfatterskolen, været dagbladskritiker og er redaktør på litteraturtidsskriftet Sorg og Samfund. Er oversat til antologier, tidsskrifter og bøger i mange lande.

 

 

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Arrangementet begynder kl. 19.30.

Entré (inkl. kaffebord):

100 kr. / 50 kr.**

** For medlemmer af Testrup Højskoles Elevforening og Skolekreds

Medlemskab af Skolekredsen kan tegnes ved at tilmelde dig her.

Årskontingentet som medlem af Skolekredsen er 150 kr. – og 50 kr. for hvert ekstra medlem af den samme husstand.

 

Sted:

Testrup Højskole
Testrupvej 110
8320 Mårslet

Åbent hus 22. september

Drømmer du om at gå på højskole? Så kom og besøg os 22. september fra 16.00-18.00. Tilmelding er nødvendig.