oplæsning

Forfatteraften

FORFATTERAFTEN

Tirsdag 7. maj 19.30 åbner vi dørene for forårets forfatteraften. De tre forfattere, der læser op, underviser alle på Testrup Højskoles skrivelinje.

 

Christian Dorph, uddannet på Forfatterskolen, underviser på skrivelinjen, litteraturanmelder på Weekendavisen. Debut med Et stykke tid (digte, 1992). Christian har siden skrevet romaner, kriminalromaner, digtsamlinger og radiohørespil. Senest har Christian udsendt den autofiktive digtbog Jeg slog min far ihjel (Gyldendal 2021).

Mathilde Ravn Melvang, forfatter, kritiker, redaktør på Litteraturmagasinet Standart og hvermandag.dk og højskolelærer. Hun arbejder i øjeblikket på to manuskripter om bl.a. internettets informationsmassiver, det moderne arbejdsmarked og menneskekroppen, der har sin egen dagsorden i det hele.

Lars Skinnebach, debuterede i 2000 med digtsamlingen Det mindste paradis og har sidst udgivet Patriarken falder i 2022. Han har undervist på Forfatterskolen, været dagbladskritiker og er redaktør på litteraturtidsskriftet Sorg og Samfund. Er oversat til antologier, tidsskrifter og bøger i mange lande.

 

 

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Arrangementet begynder kl. 19.30.

Entré (inkl. kaffebord):

100 kr. / 50 kr.**

** For medlemmer af Testrup Højskoles Elevforening og Skolekreds

Medlemskab af Skolekredsen kan tegnes ved at tilmelde dig her.

Årskontingentet som medlem af Skolekredsen er 150 kr. – og 50 kr. for hvert ekstra medlem af den samme husstand.

 

Er der billetter tilbage, kan der købes entré i døren. Vil du være sikker på, at kunne deltage i arrangementet, så køb din billet på forhånd. Billetlinket findes i bunden af denne side.

Book en rundvisning

Er du nysgerrig på Testrup Højskole? Du er velkommen til at kigge forbi og få en rundvisning.