Forfatteraften - Testrup
31.05.2022

Forfatteraften

FORFATTERAFTEN

Denne aften kan du møde fire forfattere, der alle har været aktuelle med bogudgivelser i 2021. Forfatterne læser op af deres bøger og fortæller om arbejdet med dem.

Mød Ingrid Nymo, Christian Dorph, Rasmus Daugbjerg og Sebastian Nathan der alle underviser på Testrup Højskoles skrivelinje i foråret 2022.

 

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Arrangementet begynder kl. 19.30.

Entré (inkl. kaffebord):
100 kr. / 50 kr.**

** For medlemmer af Testrup Højskoles Elevforening og Skolekreds

Medlemskab af Skolekredsen kan tegnes ved at tilmelde dig her.

Årskontingentet som medlem af Skolekredsen er 150 kr. – og 50 kr. for hvert ekstra medlem af den samme husstand.

 

Sted:
Testrup Højskole
Testrupvej 110
8320 Mårslet

 

Foto: Coco Ardal

Forfattere

Rasmus Daugbjerg
Rasmus Daugbjerg
Rasmus Daugbjerg, f. 1993, uddannet fra Forfatterskolen i København og den svenske forfatterskole Biskops Arnö. Han debuterede med romanen Rygtet som var shortlistet til Munch-Christensens debutant pris.
Christian Dorph
Christian Dorph
Christian Dorph er cand.phil. i dansk og uddannet på Forfatterskolen. Han havde sin debut som forfatter i 1992 med digtsamlingen 'Et stykke tid'. Har modtaget Statens Kunstfonds treårige arbejdslegat. Christian har udgivet over ti bøger og hans forfatterskab spænder fra digte til krimier. I 2021 udgav han Jeg slog min far ihjel på forlaget Gyldendal. Christian underviser på højskolens skrivelinje og i valgfaget skriveværksted.
Ingrid Nymo
Ingrid Nymo
Ingrid Nymo havde i 2016 afgang fra Talentskolens Forfatterlinje – Dansk Center for Kunstnerisk Talentudvikling. Ingrid har siden 2011 jævnligt haft poesi trykt i danske litterære tidsskrifter og er redaktør på tidsskriftet HverMandag. I 2021 udgav Ingrid romanen Kloster på forlaget Kronstork. Ingrid underviser på højskolens skrivelinje.
Sebastian Nathan
Sebastian Nathan
Sebastian Nathan er en forfatter fra København og uddannet fra Forfatterskolen. Han udgav i 2021 sin debut, den anmelderroste digtsamling Honey Moon, på forlaget Amulet. Honey Moon kredser om et break-up, en ung forelskelse og en særlig sorg, der altid bærer kærligheden og skønheden med sig. I det sorgfulde er digtene fyldt med ømhed og nærvær. Honey Moon blev shortlistet til Bogforums Debutantpris. (Foto: Coco Ardal)
Grundlovsdag på Testrup Højskole?
Vil du deltage i Testrup Højskoles grundlovsarrangement?