Opskrift

Ærtecreme med asparges

Brug denne ærtecreme som dip, spread eller pålæg på rugbrød – den smager af sommer.

DET SKAL DU BRUGE

 

2-4 grønne danske asparges

Ca. 200 gram ærter, friske eller fra fryseren

1 økologisk citron

Salt

1 håndfuld ærtespirer

 

 

SÅDAN SKAL DU GØRE

 

Asparges og ærter koges, hver for sig, let møre i 1-2 minutter, og overhældes med koldt vand.

Når ærterne er kølet af blendes de til en cremet konsistens.

Skær aspargeshovederne af de kogte asparges og gem dem til pynt.

Resten af aspargesen skæres i skiver af 3-4 mm tykkelse og vendes i ærtepuréen.

Riv citronskallen og vend det i. Puréen smages herefter til med salt og citronsaft.

Pynt med aspargeshovederne og ærtespirerne.

Book en rundvisning

Er du nysgerrig på Testrup Højskole? Du er velkommen til at kigge forbi og få en rundvisning.