Popkor - Testrup
Valgfag

Popkor

Popkoret bliver sat i søen, når holdet er godt i gang og har fundet sin hverdagsrytme. Koret er for alle, og vi vil synge korte, 3-4 stemmige udgaver af nye og gamle bangers. Det kunne være sange af Blæst, Burhan G, Ariana Grande, eller langtidsholdbare numre af Tim Christensen, Leonard Cohen osv. Med et vist forhåndskendskab til sangene er vi allerede forsynet med lyst og energi til at arbejde med de øvrige stemmer.

Det poppede betyder sjovt, men ikke overfladisk: Tværtimod skal der fokuseres på udtryk, dynamik, klang, energi osv.

Deltagerne vil få stor indflydelse på, hvilke numre der skal synges!

 

Popkor er et fag for sig torsdag aften og ligger udenfor de andre valgfag på skemaet, og kan derfor vælges til som et ekstra musikalsk element i dit højskoleophold.

Underviser

Anne-Grethe Severinsen

Anne-Grethe Severinsen

Underviser på musiklinjen og i valgfaget popkor. Uddannet i musikvidenskab. Har spillet og sunget i forskellige sammenhænge, fra bigband til balleband, over Vocal Line til klassisk kor. Musikalske fokusområder: korledelse og -arrangement, sangskrivning og kreative processer, vokalarbejde, rytmisk træning, pop og r’n’b med stor lyd, hiphop, jazz, groove. Og i øvrigt alt hvad der er god fælles energi på. Forsøger ihærdigt at opdyrke en bigbandtradition på Testrup.
Kom til onlinemøde om efteråret 2023

Har du spørgsmål til efteråret 2023 så deltag i vores onlinemøde 7. juni kl. 19.00, hvor du kan møde en nuværende elev