Fotografiske fortællinger - Testrup
Valgfag

Fotografiske fortællinger

Et billede siger mere end 1000 ord, det er børnelærdom. Det er lidt af en kliche, men har også en høj grad af sandhed i sig. Fotografier er nemlig fyldt med fortællinger. I faget forografiske fortællinger skal vi først og fremmest fotografere igennem en række opgaver indenfor forskellige fotografiskegenrer. Vi skal se på hinanden og andres billeder og øve os i at forstå deres sprog og fortællinger. Vi skal eksperimentere med redigering, få forståelse for komposition, lys og skygge, og vi skal udvælge og sammensætte billedserier. Alt sammen så vores historier bliver tydeligere, og fotografiet kan blive et personligt udtryksmiddel. Dit fotografiske niveau er ikke afgørende, hvis blot du er nysgerrig.

Underviser

Andreas Bang Kirkegaard

Andreas Bang Kirkegaard

Underviser i analog foto og fotografiske fortællinger. Uddannet fotojournalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Andreas arbejder, udover på Testrup Højskole, som freelancefotograf, samt med egne kunstfotografiske projekter.
Følg os på instagram

Er du nysgerrig på livet på Testrup Højskole? På vores instagram kan du løbende følge med i fortællinger fra hverdagen på højskolen.