Testrup Højskole - Valgfag - Analog foto
Valgfag

Analog foto

I en tid hvor der tages flere billeder end nogensinde før i fotografiets historie, glemmer vi ofte at stoppe op og kigge ordentligt på vores billeder. I analog foto på Testrup Højskole skal vi se, sanse, eksperimentere, diskutere og ikke mindst fotografere. Vi skal skabe et fotografisk sprog, både med egne billeder og i samtalen om andres billeder, for på den måde at blive mere bevidste om, hvad der får nogle fotografier til at fastholde os i længere tid end andre. Vi skal arbejde med forskellige fotografiske genrer, forståelse for lys, skygge og komposition. Dit fotografiske niveau er ikke det afgørende, hvis blot du er nysgerrig. Vi får besøg af forskellige gæster, som alle arbejder med fotografiet som medie, og vi skal besøge aktuelle fotoudstillinger.

På Testrup Højskole har vi Danmarks største mørkekammer, som du har adgang til, så længe du går på højskole – om du har analog foto eller ej.

Underviser

Andreas Bang Kirkegaard

Andreas Bang Kirkegaard

Underviser i analog foto og fotografiske fortællinger. Uddannet fotojournalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Andreas arbejder, udover på Testrup Højskole, som freelancefotograf for redaktionelle og kommercielle kunder i hele landet, og arbejder derudover med egne kunstfotografiske projekter, og har bl.a. udstillet på Copenhagen Fotofestival og Årets Pressefoto. Elsker fællessang og aktiviteter i naturen.
andreasbang.com
Følg os på instagram

Er du nysgerrig på livet på Testrup Højskole? På vores instagram kan du løbende følge med i fortællinger fra hverdagen på højskolen.