TAG OG LÆS! – URO OG MAGI - Testrup
09.07.23-15.07.23

Tag og læs! – Uro og magi

Nordisk sommerseminar i samarbejde med Nordisk Råds Litteraturprissekretariat.

Nordisk sommerseminar i samarbejde med Nordisk Råds Litteraturprissekretariat

Hvis man tager et snapshot af verden nu, ulmer mørket og uroen alle vegne – med krig, oprør, recession, klimakrise og atomtrussel. På samme tid har magien gjort sit indtog i kunst og litteratur.

Forfattere arbejder med ritualer, tænker i forskudte verdener og dykker ned i magiens troper og formsprog med religiøse figurer som nonner, trolde, vølver. Eller genopvækker fortidens magiske udstødte; heksene, de kloge koner, orakler og profeter.

Åbner magien samtidslitteraturen mod nye verdensforståelser, løsninger og håb? En ny sensibilitet? Eller er det udtryk for eskapisme, flugt fra en døende verden og dens overflod af problemer?

Det og meget mere skal vi undersøge, diskutere og læse os ind på under Tag og læs! Fokus er også i år den nordiske litteratur i samarbejde med Nordisk Råds Litteraturprissekretariat.

 

PROGRAM OG NAVE OPDATERES LØBENDE – TILMELDINGEN ÅBNER 1. DECEMBER 2022.

Praktiske oplysninger

Indkvartering

Værelserne er placeret parvist omkring en entré og et badeværelse eller med eget bad og toilet. Det er også muligt at sove på sovesal. Priserne er totalpriser og indbefatter undervisning, fuldt ophold inklusiv sengelinned og håndklæder, bus mellem Aarhus H (fra DGI-huset) og Testrup Højskole på ankomst og afrejsedage, undervisningsmaterialer samt madpakke til hjemrejsen.

Priser

Dobbeltværelse: kr. 5.100,-
Enkeltværelse: kr. 6.300,-
Tillæg for værelse med eget bad og toilet: kr. 500,-

 

Dagkursist: kr. 3.900,-
Inklusiv alle måltider, aftenarrangementer mv. på skolen.

 

Sovesal: kr. 2.000,-
Studerende under 30 år og medlemmer af elevforeningen kan indkvarteres på sovesal. Kopi af studiebevis sendes til testrup@testrup.dk. Medbring selv sengelinned og håndklæde.
(Prisen kan ikke kombineres med andre rabatter.)

 

Som medlem af Testrup Højskoles skolekreds eller elevforening kan du deltage på kurset med 15 % rabat. Gør opmærksom på dit medlemskab, når du tilmelder dig.

Afbestillingsforsikring

Testrup Højskole har et samarbejde med Europæiske Rejseforsikring, hvorigennem vi formidler afbestillingsforsikringer. Ønsker du i forbindelse med din tilmelding at tegne en afbestillingsforsikring, kan du gøre det her:  Link til køb af Afbestillingsforsikring

Afmelding

Depositum tilfalder skolen ved afmelding. Ved afmelding senere end én måned før kursets begyndelse tilfalder det samlede beløb skolen. Se højskolens betalingsbetingelser her.

Tilmeld dig her
På højskole til januar?
Til januar afholder vi de to ugekurser Tag og skriv! og Åndens liv.