Husorden - Testrup
Praktisk Info

Husorden

Her på Testrup Højskole mener vi, at højskole er noget, vi laver sammen – for hinanden.

Højskolelivet består først og fremmest i nærværet og opmærksomheden over for hinanden og over for de ting, vi foretager os. For at sikre veloplagtheden, energien og koncentrationen har vi nogle få regler, vi insisterer på:

  • Der er mødepligt til undervisning, fællestimer, morgensamling og fællesarrangementer samt rengørings-, køkken-, weekend- og opvasketjans. Vi forventer, at du møder frisk og udhvilet til undervisningen.
  • Vi forventer, at alle rydder op efter sig selv og hjælper hinanden med at holde skolen pæn og ryddelig. Vis hensyn til hinanden og borgerne i Testrup og omegn. Spil f.eks. ikke høj musik ude eller for åbne vinduer.
  • Det er vores holdning, at alkoholindtagelse skal begrænses i hverdagen. Alkoholindtagelse må først finde sted efter aftensmaden, og fester holdes i weekenden.
    Der skal være ryddet op og ro i fællesrum fra kl. 23.00 før en undervisningsdag. Skolens undervisningslokaler og gårdspladsen er alkoholfrie områder. For at få det bedste udgangspunkt for det fælles samvær er de første ti dage alkoholfrie.
  • Brug eller besiddelse af hash og andre euforiserende stoffer medfører øjeblikkelig bortvisning fra skolen.
Tag og skriv! og Åndens Liv er udskudt til 2022
Grundet forlængelse af de landsdækkende restriktioner, er vi desværre nødsaget til at udskyde de to januarkurser Tag og skriv! og Åndens Liv til 2022.
Er du tilmeldt et af kurserne, vil du modtage yderligere information fra skolen snarest.