Praktisk Info

Retningslinjer for samvær på Testrup Højskole

Her på Testrup mener vi, at højskole er noget, vi laver sammen – for hinanden. 

Højskolelivet består først og fremmest i nærværet og opmærksomheden over for hinanden og over for de ting, vi foretager os. For at sikre veloplagtheden, energien og koncentrationen har vi nogle få regler, vi insisterer på:

 

  • Der er mødepligt til undervisning, fællestimer, morgensamling og fællesarrangementer samt rengørings-, køkken-, weekend- og opvasketjans. Vi forventer, at du møder frisk og udhvilet til undervisningen.

 

  • Vi forventer, at alle rydder op efter sig selv og hjælper hinanden med at holde skolen pæn og ryddelig. Vis hensyn til hinanden og borgerne i Testrup og omegn. Spil f.eks. ikke høj musik ude eller for åbne vinduer.

 

  • Det gode fællesskab lever af gensidig respekt. Læs andres signaler og respektér deres grænser. Skolen tolererer ikke sexisme, ableisme, racisme eller andre former for chikane eller mobning, hverken fysisk eller verbalt.

 

  • Del og videresend ikke billeder af hinanden uden samtykke.

     

  • Det er vores holdning, at alkoholindtagelse skal begrænses i hverdagen. Alkoholindtagelse må først finde sted efter aftensmaden. Fester og andre alkoholrelaterede arrangementer holdes i weekenden. Der skal være ryddet op og ro i fællesrum fra kl. 23.00 før en undervisningsdag. Skolens undervisningslokaler og gårdspladsen er alkoholfrie områder. For at få det bedste udgangspunkt for det fælles samvær er de første ti dage alkoholfrie. 

 

  • Brug eller besiddelse af hash og andre euforiserende stoffer medfører øjeblikkelig bortvisning fra skolen.
Book en rundvisning

Er du nysgerrig på Testrup Højskole? Du er velkommen til at kigge forbi og få en rundvisning.