Til og fra Testrup

Verdens mindste storby

Århus rummer et af verdens smukkeste universiteter samt et væld af videregående uddannelsesinstitutioner, studentermiljøer, biografer, teatre, scener for både klassisk og rytmisk musik, kulturelle undergrundsmiljøer, museer, caféer, biblioteker, kirker, stormagasiner, specialbutikker – kort sagt alle de ting, der er karakteristiske for et storbymiljø.
Men Århus er ikke ligefrem nogen jungleagtig storby. Den er en miniature-storby, som er forholdsvis let at orientere sig i og finde rundt i. Ved specielle lejligheder, f.eks. i forbindelse med Århus Festuge, kulturnat eller andre spændende arrangementer, drager hele højskolen af sted til Århus. Men i det daglige er det ikke ualmindeligt, at grupper af elever tager af sted om aftenen for at gå i biografen, se et bestemt teaterstykke eller overvære en koncert.
Det er let at komme tilbage til Testrup Højskole efter en aften i Århus. Buslinje 19 afgår fra Århus centrum lidt over midnat og kører Testrup-eleverne til Mårslet (2 km fra Testrup). Indtil ca. 23 er det også muligt at toget til Mårslet.

Mere om Århus:

www.aarhus.dk 
www.visitaarhus.com
Århus Universitet
Voxhall
Studenterhus Århus
Århus Festuge
Musikhuset Aarhus
Musikcaféen
Train
Fatter Eskil
ARoS
Den Gamle By
Moesgård Museum
Aarhus Teater
Entré Scenen
Opgang 2 Livsteater
Aarhus Symfoniorkester
Den Jyske Opera
Kulturhus Ridehuset
SPLAB Speciallaboratorium for kunst og offentlighed
LYNfabrikken
Katapult
Filmbyaarhus