Støt Testrup Højskole - Testrup
Om Testrup Højskole

Støt Testrup Højskole

Hjælp Testrup Højskole med momsen – giv et gavebrev

Kære ven af Testrup Højskole

På Testrup Højskole vil vi gerne føre så mange midler som muligt tilbage til vores elever og gæster, så alle besøgende får mest mulig gavn af højskolen. Det har du en mulighed for at hjælpe os med. Ved at give et gavebrev på 200 kroner bidrager du til, at vi inden 1. oktober 2023 kan dokumentere mindst 100 gavegivere over for SKAT. Det skyldes, at højskolerne bliver betragtet som almennyttige institutioner.

Lykkes det at få tilstrækkelig opbakning, har vi mulighed for en delvis momsfritagelse. For tiden renoverer vi højskolen for store beløb, og betaler moms af byggeri, indkøb og rådgivning. Penge som ikke kommer eleverne til gode, men kan gøre det fremover. Vi vil derfor være meget taknemmelige, hvis du har lyst til at hjælpe os med et støttebrev; det kan gøre en stor forskel for elever og medarbejdere!

Donation kan ske ved at købe en “billet” her eller ved at klikke på “gavebevis” i bunden af denne side.

Mange tak for opbakningen.

Simon Axø, Forstander

 

Praktisk info

Testrup Højskole kan, som almennyttig institution, søge momskompensation. For at få kompensation skal vi modtage bidrag på mindst 200 kr fra mindst 100 navngivne personer. Din donation er fradragsberettiget – derfor beder vi om dit CPR-nummer, da det skal bruges til at indberette dit fradrag til SKAT.

 

Åbent hus 22. september

Drømmer du om at gå på højskole? Så kom og besøg os 22. september fra 16.00-18.00. Tilmelding er nødvendig.