Pitstop

PITSTOP

Ring til os på 86 29 03 55 eller skriv til testrup@testrup.dk og hør nærmere om, hvordan du kan komme på pitstop på Testrup Højskole. 

PITSTOP?

Er hjulene slidt flade, eller er tanken tørret ud, så kan et pitstop være det, du som studerende har brug for til at komme videre i dit studieforløb. Pitstoppet er et sted, hvor det ikke bare handler om at komme hurtigt i mål, men hvor der er ro til at reflektere, samtidig med at du er omringet af nye mennesker og aflastet fra et enerverende præstationspres. På Testrup Højskole er der højt til loftet, rum til at trække vejret og besinde sig på, hvad det egentlig er, du vil og har lyst til. Når du kommer ud af pitten skulle det gerne være med et bedre vejgreb end før. Måske skifter du vognbane. Det kan også være, at du har fået fornyet energi til bare at give den gas og fortsætte med det, du allerede er i gang med. Det kan vi fortælle mange blomstrende historier om.

Pitstop er en mulighed for studerende, som er indskrevet på et studie, men holder pause. Man kan bruge sin pause fra studiet til at tage på Testrup Højskole til halv pris af tresengsværelsesprisen.

 

Hver ansøgning vurderes særskilt. Bevillingen af et pitstop-ophold beror på en konkret og individuel vurdering af ansøgningen fra skolens side.