Fester og traditioner

Fester og traditioner

Skolefester

Cirka en gang om måneden er der fest i spisesalen med hvide duge og kandelabre, toastmaster og masser af højskolesang. Køkkenet serverer en lækker middag, og bagefter er der dans til enten band eller DJ. På efterårsholdet holder vi julefrokost hen mod slutningen af forløbet. Julefrokosten foregår i husgrupperne. Men maden – traditionel, omend varieret julemad – kommer fra højskolens køkken.

Elevfester / temafester

Husgrupperne arrangerer nogle gange fester for resten af højskolens elever. Disse fester foregår i husene og har ofte et tema.

Auktion

Én gang i løbet af hvert langt kursus holder vi auktion. Her kan elever og lærere udbyde tjenester, genstande eller oplevelser til salg: Det kan være morgenmad på sengen, at overtage folks rengøringstjanser i en periode - eller mere specielle ting såsom at få voice-over på sit liv i 24 timer, en weekend i sportsvogn med privatchauffør i uniform, eller en rundvisning i alle byen Skives rundkørsler. Betalingen går ubeskåret til et velgørende formål.

Familie-/vennedag

På en lørdag midt i kurset byder vi elevernes familie og venner velkommen til en dag hvor de kan se højskolen, møde hinanden og de øvrige elever og opleve lidt af hvad der foregår på stedet. Dagen starter med frokost i husgrupperne, og herefter en fortælling om Testrup Højskole i foredragssalen. Hvert linjefag, og nogle af valgfagene, laver en fremvisning, og køkkenet går i højeste gear med et imposant kagebord.

Forårs- og efterårsweekend

Både forår og efterår arrangerer elevforeningen en weekend for gamle elever - hvilket ikke betyder at de nuværende elever skal rejse hjem, tværtimod. Både nye og gamle elever kan både deltage i og stå for de workshops som afholdes i løbet af weekenden. Derudover står den på hygge og gåture, og det hele afsluttes med en stor fest.

Ud af huset med huset

En aften eller eftermiddag hvor husgruppen tager på tur med sine lærere - på besøg hos en af lærerne, en cykeltur, en tur på stranden, på bowling- eller paintbalbanen.

 

 

Fora ̊rsweekend 1

Forårsweekend

Auktion

Auktion

Familievennedag

Familie-/vennedag

Første Fest
Husgruppehygge