Livet på Testrup

En særlig højskole

EN SÆRLIG HØJSKOLE

Et højskoleophold giver en enestående mulighed for at udvide både sine faglige, personlige og sociale færdigheder. Og her har Testrup Højskole noget særligt at byde på. Der er stor forskel på, hvordan højskolelivet udfolder sig rundt omkring i Danmark - både når det gælder de fysiske omgivelser, undervisningen og det sociale liv på skolen. Testrup Højskole udmærker sig ved et udsædvanligt højt energiniveau - også i weekenderne. Vi er kort sagt i gear og på farten nærmest 24/7.

LIV OG GLADE DAGE

På Testrup Højskole er aktiviteterne ikke slut, når lyset er slukket efter dagens eller ugens sidste undervisningstime. Højskolelivet på Testrup er nemlig ikke kun præget af høj faglighed, men også et intensivt samvær og nærvær. Det kommer til udtryk i de mange aktiviteter både på hverdage og i weekenden. En højskole er så god som det liv, der udspiller sig på den. Og her er masser af liv og glade dage.

DET GODE GAMLE OG DET GODE NYE

Testrup Højskole blev i sin tid betegnet som en mønster-højskole, dvs. et forbillede for andre højskoler. Det tilstræber vi stadigt at være. Vi vil på én og samme tid gerne være en klassisk og en moderne højskole. Vi er stolte af traditionen, men er os samtidig fuldt bevidst, at vi lever i en moderne verden med instagram, iPads og smart hår. Vores ambitioner er at forene det gode gamle med det gode nye. Det er så op til dig og dine kommende højskolevenner at afgøre, om vi lever op til de høje ambitioner.

Vi ses på Testrup Højskole.

En Særlig Højskole