Åbent arrangement

28.08.2019
Forfatteraften

 

Mette Moestrup, er en dansk digter og forfatter. Hun er cand.phil. i litteraturhistorie fra Aarhus Universitet og har i en årrække arbejdet som fast lærer på Forfatterskolen. Mette Moestrup modtog i 2007 Montanas Litteraturpris for digtsamlingen Kingsize. Hun er lige nu aktuel med digtsamlingen Til den smukkeste.

 

Mads Eslund, debut 2005 med Stærkt røde sokker til slidte blå jeans. Mads' seneste udgivelse er  Quattro Stagioni fra 2019.

 

Christian Dorph, uddannet på Forfatterskolen, underviser på skrivelinjen, debut med Et stykke tid (digte, 1992). Christian har siden skrevet en række romaner og digtsamlinger og senest sammen med Simon Pasternak radiohørespillet Kom ind i min drøm (2018), produceret for DR, som modtog andenprisen ved Prix Europa.

  

Ingrid Nymo, har siden 2011 jævnligt har haft poesi og kortprosa trykt i danske litterære magasiner og tidsskrifter, bl.a. Hvedekorn, Slagtryk, Hver Mandag og Ud & Se. Hun er uddannet fra Talentskolens Forfatterlinje, har de sidste to år været underviser på Testrup Højskoles skrivelinje og er for nyligt blevet redaktør på Hver Mandag.  

 

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Arrangementet begynder kl. 19.30 og slutter kl. 22.00.

 

Entré (inkl. kaffebord):
100 kr. / 50 kr.**

** For medlemmer af Testrup Højskoles Elevforening og Skolekreds

Medlemskab af Skolekredsen kan tegnes ved at tilmelde dig her.

Årskontingentet som medlem af Skolekredsen er 150 kr. - og 50 kr. for hvert ekstra medlem af den samme husstand.


Sted:
Testrup Højskole
Testrupvej 110
8320 Mårslet

Mette Moestrup

Mads Eslund

Christian Dorph

Ingrid Nymo