Det sker

26.08.2020
Forfatteraften

 

Harald Voetmann debuteret i 2000 med Kapricer og har senest udsendt Amduat. En Iltmaskine (2018). Harald har været nomineret til Montanaprisen og Nordisk Råds Litteraturpris og modtog i 2014 Kritikerprisen for romanen Vågen.

Pernille Abd-El Dayem debuterede med prosasamlingen Inden for revet, Gyldendal, 2015 og udsendte i 2018 den anmelderroste roman June, som hun modtog Michael Strunge Prisen for. Pernille underviser på Testrup Højskoles skrivelinje.

Christian Dorph, uddannet på Forfatterskolen, underviser på skrivelinjen, debut med Et stykke tid (digte, 1992). Christian har siden skrevet en række romaner og digtsamlinger og senest sammen med Simon Pasternak radiohørespillet Kom ind i min drøm (2018), produceret for DR, som blev belønnet med en special mention ved Prix Europa.

Ingrid Nymo, har siden 2011 jævnligt haft poesi og kortprosa trykt i danske litterære tidsskrifter, bl.a. Hvedekorn, Slagtryk og Hver Mandag. Hun er uddannet fra Talentskolens Forfatterlinje og har det sidste par år været underviser på Testrup Højskoles skrivelinje. 

 

PRAKTISKE OPLYSNINGER
Arrangementet begynder kl. 19.30 og slutter kl. 22.00.
 

Entré (inkl. kaffebord):
100 kr. / 50 kr.**

** For medlemmer af Testrup Højskoles Elevforening og Skolekreds

Medlemskab af Skolekredsen kan tegnes ved at tilmelde dig her.

Årskontingentet som medlem af Skolekredsen er 150 kr. - og 50 kr. for hvert ekstra medlem af den samme husstand.


Sted:
Testrup Højskole
Testrupvej 110
8320 Mårslet

Harald Voetmann

Harald Voetmann

Pernille Abd-El Dayem

Pernille Abd-El Dayem

Christian Dorph

Christian Dorph

Ingrid Nymo

Ingrid Nymo