Forfatteraften

20.02.2019
Forfatteraften

til forfatteraften kan du opleve disse fire forfattere læse op af deres værker:

 

Bjørn Rasmussen, forfatter og dramatiker, uddannet på Forfatterskolen og Dramatikeruddannelsen. Debut  i 2011 med romanen Huden er det elastiske hylster der omgiver hele legemet, og for den modtog han Montanaprisen og EU’s Litteraturpris. Bjørn Rasmussen har siden skrevet romaner og digte, senest romanen Jeg er gråhvid fra 2018.

 

Pernille Abd-El Dayem, uddannet på Forfatterskolen, debuterede med prosasamlingen Inden for revet, Gyldendal, 2015 og udsendte i 2018 den anmelderroste roman June. Pernille underviser på Testrup Højskoles skrivelinje.

 

Christian Dorph, uddannet på Forfatterskolen, underviser på skrivelinjen, debut med Et stykke tid (digte, 1992). Christian har siden skrevet en række romaner og digtsamlinger og senest sammen med Simon Pasternak radiohørespillet Kom ind i min drøm (2018), produceret for DR, som modtog andenprisen ved Prix Europa.

  

Ingrid Nymo, har siden 2011 jævnligt haft poesi og kortprosa trykt i danske litterære tidsskrifter, bl.a. Hvedekorn, Slagtryk og Hver Mandag. Hun er uddannet fra Talentskolens Forfatterlinje og har det sidste år været underviser på Testrup Højskoles skrivelinje. 

PRAKTISKE OPLYSNINGER
Arrangementet begynder kl. 19.30 og slutter kl. 22.00.
 

Entré (inkl. kaffebord):
60 kr. / 30 kr.**

** For medlemmer af Testrup Højskoles Elevforening og Skolekreds

Medlemskab af Skolekredsen kan tegnes ved at tilmelde dig her.

Årskontingentet som medlem af Skolekredsen er 150 kr. - og 50 kr. for hvert ekstra medlem af den samme husstand.


Sted:
Testrup Højskole
Testrupvej 110
8320 Mårslet

Interesseret?
Find eventet på Facebook her og tilmeld dig som deltagende eller interesseret.