Åbent foredrag

24.10.2018
Håb – Et forsvar for fremtiden

Dette foredrag er et helhjertet forsvar for håbet og en veldokumenteret afvisning af den dommedag, medierne fortæller os er på vej.

Kristian Leth forklarer hvorfor vi egentlig burde være mere optimistiske nu, i denne tid, end nogensinde før:

"Vi mennesker har altid forudsagt verdens nært forestående undergang. I dag fylder klima, terror og pandemier aviser og tv og hjemmesider, og alle har hver deres take på, hvordan verden snart ender eller i det mindste undergår katastrofale forandringer. Det er blevet umoderne at håbe og tro på, at det kan være anderledes. Optimisme er naivt. Det er uncool at være entusiastisk, når det kommer til fremtiden. Men hvorfor er det sådan? Hvorfor har vi mennesker altid frygtet fremtiden? Og er det egentlig mere velbegrundet i dag end tidligere? Eller mindre? Og hvad gør det ved os som mennesker, at have frygten som grundtone i livet?"

Kristian Leth er forfatter og musiker. Han har udgivet 9 plader og 8 bøger, heraf 4 digtsamlinger på bl.a. Gyldendal, People’s Press og Lindhardt og Ringhoff. Han vandt DRs Sprogpris i 2014, Prix Italia samme år og Kronprinsparrets Kulturelle Stjernedrys i 2011. Han bor til daglig i New York. 

Kristian Leth har lavet TV- serien ‘Jagten på den kristne kulturarv’ og ‘Den anden dimension’ begge for DR K. Han har lavet radio-reportager fra Papua Ny Guineas jungle for P1, fra Skandinaviens og New Yorks okkulte miljøer for Radio 24syv, samte lavet radiodokumentaren ‘Besættelse’ om voodoo i Haiti.

 

PRAKTISKE OPLYSNINGER
Arrangementet begynder kl. 19.30 og slutter kl. 22.00.
 

Entré (inkl. kaffebord):
60 kr. / 30 kr.**

** For medlemmer af Testrup Højskoles Elevforening og Skolekreds

Medlemskab af Skolekredsen kan tegnes ved at tilmelde dig her.

Årskontingentet som medlem af Skolekredsen er 150 kr. - og 50 kr. for hvert ekstra medlem af den samme husstand.


Sted:
Testrup Højskole
Testrupvej 110
8320 Mårslet

Interesseret?
Find eventet på Facebook her og tilmeld dig som deltagende eller interesseret.