Koncert

07.02.2018
Koncert med Emil de Waal, Gustaf Ljunggreen og Dan Hemmer feat. Elith "Nulle" Nykjær

Emil de Waal+ GustafLjunggren og Dan Hemmer feat. Elith ”Nulle” Nykjær

 

DMA for Årets Danske Jazzudgivelse ´13

 

En ny musikalsk konstellation på tværs af musikalske genrer og generationer har set dagens lys, og deres debutalbum har nu vundet en DMA for Årets Danske Jazzudgivelse 2013.

Bandet debuterede på Copenhagen Jazzfestival 2011 og det blev en skøn rejse i musik -både nykomponeret, improviseret, jazz, world, beat, Ellington, Mingus, Chopinog alt, hvad hjertet kan begære - som medlemmerne bare må tage igen og igen.

 

Nulle er en legende med sin klarinet og sit fantastisk udtryksfulde og swingende spil. Nulle har spillet verden tynd de sidste 50 år bl. a. med sit Verdensorkester og indtaget stuerne i diverse tv-programmer i samarbejde med Poul Nesgaard igennem årene.

 

Emil de Waals professionelle liv som musiker begyndte, da han i 1987 var med til at stifte "Bagdad Dagblad". Siden da har han spillet trommer med stort set alt og alle i Danmark lige fra undergrund over jazz og rock til sommetider mere stuerene genrer i diverse tv-husorkestre.

 

Dan Hemmer er tangentspiller af guds nåde. Han får sit Hammondorgel og måske også kirkens orgel til at synge og spiller helt ind i sjælen med sin varme klang.

 

Gustaf Ljunggren er – ud over at være den tavse svenske kapelmester fra Det Nye Talkshow med Anders Lund Madsen – en fuldstændigfabelagtig musiker, som faktisk kan spille på stort set alle instrumenter. Altid en overraskelse at lytte på.

PRAKTISKE OPLYSNINGER
Arrangementet begynder kl. 19.30 og slutter kl. 22.00.

Entré (inkl. kaffebord):
60 kr. / 30 kr.**

** For medlemmer af Testrup Højskoles Elevforening og Skolekreds

Medlemskab af Skolekredsen kan tegnes ved at tilmelde dig her.

Årskontingentet som medlem af Skolekredsen er 150 kr. - og 50 kr. for hvert ekstra medlem af den samme husstand.


Sted:
Testrup Højskole
Testrupvej 110
8320 Mårslet


Interesseret?
Find eventet på Facebook her og tilmeld dig som deltagende eller interesseret.