Forfatteraften

29.08.2018
Oplæsning og koncert med Caspar Eric og Søren Gemmer

Digteren Caspar Eric er aktuel med digtsamlingen Alt hvad du ejer. Caspar debuterede med 7/11 i 2013 og har siden udgivet de anmelderroste Nike og Avatar og har blandt andet modtaget Michael Strunge-prisen.

 

Søren Gemmer er pianist og komponist og har spillet med Palle Mikkelborg, Marilyn Manzur, Jørgen Leth, Thure Lindhardt og den amerikanske trompetist Ralph Alessi. 

 

Christian Dorph, uddannet på Forfatterskolen, debuterede i 1992 med Et stykke tid (digte) og har skrevet romaner og digtsamlinger, senest sammen med Simon Pasternak radiohørespillet Kom ind i min drøm (2018), produceret for DR og nomineret til Prix Italia og Prix Europa.

 

Emma Bess Jørgensen er uddannet på Forfatterskolen og debuterede i 2018 med den anmelderroste novellesamling Mødre, døtre, søstre.

 

Ingrid Nymo har siden 2011 jævnligt haft poesi og kortprosa trykt i danske litterære tidsskrifter. Hun er uddannet fra Talentskolens Forfatterlinje, Dansk Center for Kunstnerisk Talentudvikling, og har det sidste år undervist på Testrup Højskoles skrivelinje. 

 

Anne Mari Borchert er uddannet på forfatterskolen Litterär Gestaltning i Göteborg. Har publiceret i forskellige tidsskrifter, bl.a. Københavnske Istidende, Lyrikvännen og senest i OVBIDAT. Bidrag i det kommende nr. af Hvedekorn.

 

PRAKTISKE OPLYSNINGER
Arrangementet begynder kl. 19.30 og slutter kl. 22.00.

 

Entré (inkl. kaffebord):

60 kr. / 30 kr.**

** For medlemmer  af Testrup Højskoles Elevforening og Skolekreds / Musikforening

Medlemskab af skolekreds / musikforeningen, kan tegnes ved henvendelse til skolens kontor. Pris: 150 kr. / år.


Sted:
Testrup Højskole
Testrupvej 110
8320 Mårslet

 

Interesseret?
Find eventet på Facebook her og tilmeld dig som deltagende eller interesseret.