Foredrag med Caspar Eric

30.08.2017
#AMLET

I anden halvdel af august er digteren – og tidligere testrupelev – Caspar Eric gæstelærer på Skrivelinjen. Og nærmest samtidig debuterer han som dramatiker på Aarhus Teater med en nyfortolkning af Hamlet. I sit foredrag vil Caspar fortælle om arbejdet med at genskrive Shakespeares klassiker, som Aarhus Teater præsenterer således:

 

”CASPAR ERIC SMELTER HAMLET OM PÅ HØJT BLUS

Sorg, svigt, hævnfølelse og den sugende ensomhed, man mærker, når den, man elsker, forsvinder ud af ens liv. I et medrivende, filterløst spoken word-univers går vi tæt på de dybe menneskelige dilemmaer, som Hamlet og Ofelia står overfor.

Lyrikeren Caspar Eric teaterdebuterer med dette spin-off til Hamlet som mytisk figur. Caspar Eric har flere roste digtsamlinger bag sig, blandt andet ”Nike” fra 2015, som han modtog Michael Strunge-prisen for.

Han er en af tidens mest markante poeter og skriver med humor og alvor om ungdomsliv, kærlighed, handicap og popkultur.

Aarhus Teaters Simon Mathew er Amlet, og Felia spilles af Olivia Joof Lewerissa, der er studerende ved Den Danske Scenekunstskole, Aarhus.”

 

Casper Eric: (1987) Har læst Litteraturvidenskab på Københavns Universitet. I 2014 debuterede Caspar Eric som forfatter med poesi-udgivelsen '7/11' og modtog derefter debutantprisen Munch Kristensens Kulturlegat 2015.

 

PRAKTISKE OPLYSNINGER
Arrangementet begynder kl. 19.30-22.00.

 

Entré (inkl. kaffebord):
60 kr. / 30 kr.**

** For medlemmer af Testrup Højskoles Elevforening og Skolekreds

Medlemskab af Skolekredsen kan tegnes ved at tilmelde dig her.

Årskontingentet som medlem af Skolekredsen er 150 kr. - og 50 kr. for hvert ekstra medlem af den samme husstand.


Sted:
Testrup Højskole
Testrupvej 110
8320 Mårslet