Koncert

Your Hands

Your hands, det musikalske projekt fra den 27-årige sangskriver Johannes Brandstrup, er inspireret af en nordisk-klingende elegance, der balancerer mellem popmusikkens fængende melodier og indiegenrens skæve udtryk.

Johannes har en mission med sin musik. Som your hands sætter han ord på impulsive sammensatte fragmenter fra den omverden, der møder ens blik, når man ser op og ud. Med en åben og ligefrem tilgang til sangskrivning ønsker han at formidle budskaber, der er både tøffende naive og momentvis melankolske. Alt sammen med et glimt i øjet og en grundlæggende følelse af, at det hele jo nok skal gå.

Musikkens stil er påvirket af en bred vifte af inspirationskilder, herunder Kings of Convenience og Ásgeir, som kan høres i den nordiske kækhed og skæve indiefolk-elementer i hans sange.

Your hands’ kommende EP ”songs to sing in your kitchen” er en genreudvidelse i forhold til hans tidligere to udgivelser, idet et mere folk-inspireret og akustisk udtryk træder frem som en invitation til fokus, nysgerrighed og nærvær. Albummet søger – som antydet i titlen – at stå fast ved kvaliteten af at være et lille indspark.

Ved at undlade de store armbevægelser kan sangene inspirere til en tiltrængt pause for ikke at blive overvældet af livets indtryk og krav om beslutninger.

Dyrkelsen af livets lethed, hvis man tør give den plads. I en verden, hvor vi jagter individets plads i de store universelle sandheder, kan det virke nærmest meditativt bare at give sig tid til at høre en lille sang om stille undren i sit køkken over kaffen.

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Arrangementet starter kl. 19.30.

Entré (inkl. kaffebord):

100 kr. / 50 kr.**

** For medlemmer af Testrup Højskoles Elevforening og Skolekreds

Er du medlem af Elevforeningen, så kontakt skolen for at modtage en rabatkode til billetsalget.

Medlemskab af Skolekredsen kan tegnes ved at tilmelde dig her.

Årskontingentet som medlem af Skolekredsen er 150 kr. – og 50 kr. for hvert ekstra medlem af den samme husstand.

 

Er der billetter tilbage, kan der købes entré i døren. Vil du være sikker på, at kunne deltage i arrangementet, så køb din billet på forhånd. Billetlinket findes i bunden af denne side.

Book en rundvisning

Er du nysgerrig på Testrup Højskole? Du er velkommen til at kigge forbi og få en rundvisning.