Koncert med Jesper Zeuthen / Jacob Anderskov / Anders Vestergaard - Testrup
Arrangement

Koncert med Jesper Zeuthen / Jacob Anderskov / Anders Vestergaard

Trioen Jesper Zeuthen / Jacob Anderskov / Anders Vestergaard er en de mest spændende grupper på den eksperimenterende musikscene lige nu. De tre musikere fra tre forskellige generationer har turnéret intensivt i Danmark og Europa de seneste år og udgav i 2018 det anmelderroste album “Out of the Spectacle” der vandt en Danish Music Award. I 2020 udgav de opfølgeren “Ecstatic Embrace” som også er blevet rost i både ind- og udland.

Gruppens musik er en krystalisering af et flerårigt samarbejde, der placerer sig et sted mellem tekstural improvisation, ekspressiv freejazz og abstrakt soul. Det er direkte og fysisk musik der møder publikum på både udfordrende og forsonende vis, og som i følelsesmæssig forstand er rummelig og flerdimensionel. Trioen har udviklet et personligt sammenspil hvor influenser, dynamikker og intentioner svæver frit mellem hinanden, fletter sig sammen i synergi og splintres i abstraktion, og hvor målet er at skabe plads fremfor at tage plads. Det er en slags forsonende blues til det store spektakel.

 

 

PRAKTISKE OPLYSNINGER
Arrangementet begynder kl. 19.30 og slutter kl. 22.00.

Entré (inkl. kaffebord):
100 kr. / 50 kr.**

** For medlemmer af Testrup Højskoles Elevforening og Skolekreds

Medlemskab af Skolekredsen kan tegnes ved at tilmelde dig her.

Årskontingentet som medlem af Skolekredsen er 150 kr. – og 50 kr. for hvert ekstra medlem af den samme husstand.


Sted:
Testrup Højskole
Testrupvej 110
8320 Mårslet

Tag og skriv! og Åndens Liv er udskudt til 2022
Grundet forlængelse af de landsdækkende restriktioner, er vi desværre nødsaget til at udskyde de to januarkurser Tag og skriv! og Åndens Liv til 2022.
Er du tilmeldt et af kurserne, vil du modtage yderligere information fra skolen snarest.