Studievejledning

muligheder i livet

Studievejledningen varetages af lærere på skolen og former sig som en eksistentiel drøftelse af den enkelte elevs livsmuligheder.

Hvad angår de mere fagspecifikke oplysninger om studievalg mm. sker vejledningen i samarbejde med Studievalg Øst i Århus, som sidder inde med de mest opdaterede og relevante informationer om det danske og udenlandske uddannelsessystem.

Desuden samarbejdes der med de faglige vejledere på de forskellige uddannelsesinstitutioner i Århus. Århus er en uddannelsesby, hvor stort set alle videregående uddannelser er repræsenteret: Universitet, Handelshøjskole, Ingeniørhøjskole, Journalisthøjskole, Seminarium mv.

Men samtidig byder Testrup Højskole på en særlig specialitet:
 
Uddannelsesbazaar på Testrup

Her kan du møde en masse tidligere Testrup-elever, som gavmildt vil øse af deres erfaringer fra en bred vifte af de videregående uddannelser. De er enten godt i gang med eller har netop afsluttet en videregående uddannelse. Derfor har de eller har de netop haft skoene på og ved, hvor de trykker. De vil åbenhjertigt fortælle dig om deres studieerfaringer og svare på dine spørgsmål.